Lite om mig


Min historia

Bild på livets gång
Många stressmoment har funnits i mitt liv då jag också har dyslexi men idag kan jag hantera de situationer som krävs lite bättre tack vare min medvetenhet och acceptans av handikappet.

Efter en arbetsplatsolycka i 20-årsåldern fick jag lära mig att hantera ångest och social fobi. Många saker jag gått igenom har lärt mig att se utvecklingen för var den är. Utveckling är en pågående process hela livet.

Jag börjde utveckla min egen andlighet när jag fick dem första medvetna sann-drömmarna 1994 och min fru utvecklade sin andlighet. Jag började min mediala utveckling hos Terry Evans Creative Experiences AB 2015, sedan har det bara fortsatt. Jag utvecklas hela tiden eftersom jag lever fortfarande.


Mina utbildningar


Jag började min mediala resa som liten. Mormor sa alltid att jag hade sån jobbig fantasi och att jag måste vara lite mer i verkligheten. Jag har ju alltid varit lite nyfiken på det som inte finns och hittade tillslut en prova-på-vecka hos Terry Evans som gjorde mig till en modig kille så jag ansökte för att få prova. Terry Evens erbjöd lite smakprov på allt, healing, psykometri, mediumskap och mycket skratt däremellan, så jag åkte på en Vintervecka hos Terry Evans Creative Experiences AB, Fanthyttan.

Jag förstod att healing var något jag skulle jobba med så jag hittade en reikiutbildning som lät intressant. Anmälde mig till Reiki Healing steg ett med ReikiMaster Anki Pettersson, Björkhagen i Stockholm.<br><br>

Eftersom jag är mycket intresserad av olika sorters healing men inte hittat min egen än, så går jag flera utbildningar inom healing med bland annat en kurs i Andlig healing med BarfotaOraklet, Mölnbo.

Jag fick tillefälle att utveckla min mediala förmåga med ett medium i Linköping, Ariom akademin med Anki Pettersson och hon hade besök av ett engleskt medium som undervisar i Sverige ibland. Utveckla ditt mediumskap med Minister Martin Colclough hette kursen. Som klippt och skuren för mig.<br><br>

Jag hittade också en möjlighet att titta på min mediala sida med Helena Vestin, Spiritualistiska Sällskapet Engelen, Väck din mediala sida i Smedjebacken

Att träna är inte alltid lätt så jag gick med i en cirkel för ändamålet. Cirkelutveckling kontinuerligt i syfte att utvecklas inom healingen och transhealing, sluten grupp. Mölnbo/Strängnäs

Att få tillfälle att träffa olika medium från England som undervisar i Sverige med tolk är nästan ett måste för mig då jag har lite svårt med Engelskan ibland. Så jag har gått flera Sommarkurser med Minister Colin Bates, där vi gick igenom det mesta inom Healing, tittade på mediumskapet och lärde mig väldigt lite om att se in i framtiden samt träffade andra liksinnade, såklart!

Ett healingmoment som jag kommit i kontakt med är trumning så jag hittade en kurs, weekend, för att lära mig mer om healing och trumning. För utveckling av trumningen, En kväll i trummans kraft med Gustav Holberg shaman, Norge, Runhild Kvitbjarkan sångerska, Norge och Lasse Ström Shaman och trumbyggare Avesta i regi av Spiritualistiska Sällskapet Engelen, Smedjebacken.

Jag gick på en kurs för shamnask healing och medial utveckling i Smedjebacken: Den shamanska vägen med Maureen Murnan i regi av Spiritualistiska Sällskapet Engelen.

Eftersom jag är mycket intresserad av olika sorters healing men inte hittat min egen, än, så går jag flera utbildningar inom healing med bland annat provat på- kurs Transhealing med Amazing Circle i Segmon.

Återigen är jag tillbaka hos Spiritualistiska Sällskapet Engelen i Smedjebacken och provade på lite i den mediala världen i deras regi.

Nu har jag kommit till min Energihealing och vidarutvecklar andra varianter för att hitta "min" grej inom healing.

Mer nyfikenhet drev mig vidare till Själens Krigare, Kjell Haglund, där jag utbildade mig till KBT/ACT-coach. Nu har jag har potential att hjälpa människor att helas även på andra sätt . Jag har nu också fått mitt certificat och känner mig redo för nästa steg i min nyfikna resa.

Att tillägga är att jag och min fru nu har köpt oss en kursgård som vi ämnar göra stordåd med. Följ oss gärna på den resan. Information hittar du på RammensKursgard.se